Leave Your Message

Fufulu Papa ma le fala PIR/PUR: Ose Vaitaimi Fou i le Fausiaina o Fa'afale

2024-04-23 09:55:58

Fa'afouina le Faiga Fa'afale ma le Malosi Fa'aleleia, Tete'e Susū, ma le Puipuia o le afi

I aso nei, matou te faʻamalamalamaina se auala fou i le malo o tekinolosi faufale, faʻamamafaina le faʻaogaina o fulufulu papa mo le fausiaina o le faʻalo i totonu o fale. O le vaega taua e fa'amalosia ai lenei faiga fou o le fala fala tioata PIR/PUR, o se mea e mana'omia i le fauina o fulufulu papa.

Ufiufi-Fiberglass-Mas-mo-Rock-Wool-拷贝1i4u

O le fulufulu papa, o se filo minerale e sili ona lelei ma mea e fa'amalu ai le leo, o lea ua fa'aogaina ma le poto i le fauga o le taualuga, ma fa'aleleia atili ai lona gafatia. O le ki iinei o loʻo taoto i le malamalama i le faʻafefiloi manumalo i le va o fulufulu papa ma le PIR/PUR fala tioata.Faitau atili


O le fala fala tioata PIR/PUR e maua ai se suiga fou i le malosi ma le maufetuuna'i o fulufulu papa. O lana matafaioi taua o le faʻamalosia o le tumau o mea, faʻamautinoaina se fausaga malosi e tu i le suega o le taimi. Ae e le na'o le pau lea, e tuʻuina atu se talipupuni i fulufulu maa, faʻapipiʻiina i le susu e tetee atu ai ma le puipuiga. E tusa ai ma le aafiaga leaga o le limu i le tulaga o le ea i totonu, o lenei itu e fesoasoani tele i le fausiaina o fale maloloina.

LELEI~3qra


I taimi faigata o lo'o fa'atumauina ai le saogalemu o le afi, o i'ina e susulu moni mai ai le fala fala tioata PIR/PUR - e maua ai le malosi e tete'e atu ai i le mu i le fulufulu papa. O le natura le mu o le fala e mafai ai e le fulufulu papa ona tetee atu i le mu ma faʻatapulaʻaina le sosolo o le afi, faʻailogaina se faʻailoga taua i le fausiaina o fale saogalemu.


I se aotelega, o le filifili mo le fulufulu papa ua tu'ufa'atasia ma le PIR/PUR fala tioata mo le fauga o le taualuga o se tupe fa'aalu i le tumau, tete'e, ma le saogalemu. E folafola mai e le gata o se taualuga e puipuia ai i tatou mai elemene mai fafo ae o se siosiomaga saogalemu, maloloina, ma le afi i totonu o tatou fale.


A'o tatou aga'i atu i se lumana'i e fetaui lelei ma le fa'aauauina o mea fou, o le fa'afefiloi sili lea o mea mata'utia i le fau fale tekonolosi o le a saunia ai le ala i le fa'afouina o le fausiaina ma le fa'amautinoaina o fale saogalemu, malosi.


Mo nisi faʻamatalaga i nei talosaga fou, asiasi i matouupegatafa'ilagipefaafesootai matou.

E uiga ile GRECHO

GRECHO o se taʻitaʻi i le matata o tekinolosi faufale, faʻapitoa i le tuʻufaʻatasia o fuafuaga fou ma mea e fausia ai fale saogalemu, soifua maloloina, ma sili atu ona gafatia. O la matou 'au o tagata tomai faʻapitoa e galulue ma le le vaivai e faʻamautinoa e le gata ina ausia a matou poloketi ae sili atu i faʻamoemoega, faʻatulagaina tulaga fou i le alamanuia.Faafesootai matou