Leave Your Message

O le a le PVC floor fiberglass stabilization layer

2024-05-23 11:40:16

O le faʻamauina o le fiber glass (faʻapitoa foi o le fiber stabilizing layer) o le fola o le PVC o se vaega faʻapitoa o mea e masani ona faʻaaogaina e faʻaleleia ai le faʻamautuina o le fola o le PVC. A'o fola PVC lava ia e maualuga le elasticity ma fetuutuunai, e faigofie ona deformation pe a suia le vevela ambient, o lea e manaʻomia ona faʻamautu e le tioata faʻamautu faʻamaufaʻailoga e tausia lona tele ma foliga mautu.


details_copy_copy rqe


I le fausaga o le fola o le PVC, o le fiberglass stabilizing layer e masani lava ona tu i le va o le faʻaofuofu faʻasaʻo ma le lagolago lagolago, ma isi mea faʻapipiʻi faʻatasi e fausia ai le fausaga multilayer o le fola. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fola o le PVC tuʻufaʻatasia, o le fiberglass stabilizing layer e masani lava ona i ai i le va o le pito i luga o le PVC mama mama ma le lomitusi o loʻo mulimuli mai ma le foam layers e faʻamautinoa ai le mautu ma le tumau o le fola atoa.

Tatala 1_Copy 1vf
O le fiberglass stabilizer (fa'aigoaina foi o le fiber glass stabilizer) ile fola o le PVC e iai sona sao taua. Ona o le maualuga o le elasticity ma le fetuutuunai o fola o le PVC, pe a suia le vevela o le ambient, o le fola e faigofie ona faʻaleagaina. O le galuega autu a le fiberglass stabilizing layer o le faʻamautuina lea o le fausaga o le fola o le PVC, faʻaitiitia le faʻaleagaina o le fola i le faagasologa o le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia, ina ia faʻaleleia ai le ola tautua ma le matagofie o le fola.
O fola e leai se fiberglass stabilizer layer e feagai ma le tele o faʻafitauli aʻo faʻapipiʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taumalulu, ona o le faʻalauteleina o le fola o le fola e tele naua, o vaega faʻatasi e faigofie ona taʻe; i le taumafanafana, o le maualuga o le vevela e faʻapipiʻi ai le fola o le fola ona o le fefaʻasoaaʻi ma le faʻafefeteina, aemaise lava i le tulaga o le tuʻuina atu o se vaega tele, o lenei mea e sili atu ona manino. O le mea lea, ina ia faʻamautinoa le mautu ma le tumau o le fola o le PVC, e fautuaina e faʻaoga mea faʻapipiʻi ma se faʻamaufaʻailoga fiberglass pe a tuʻuina.
E le gata i lea, e mafai foi ona lelei le puipuia o le fola o le alava tioata i le faʻaogaina o le faagasologa o suiga o le vevela e mafua mai i le deformation, ina ia faʻatumauina le mafolafola o le fola ma le matagofie atoa. I se faapuupuuga, o le fiberglass stabilizer o se vaega taua o le PVC fola, lea e mautinoa ai le lelei o le faatinoga i tulaga eseese o le siosiomaga e ala i le faateleina o le mautu ma le tumau o le fola.
aoao atili
SKU-01-20 PCS Grayv2i

O le fola o le PVC e aunoa ma le faʻaogaina o le PVC floor fiberglass stabilization layer e faigofie i faʻafitauli nei:

  • Q.

    Deformation

  • Q.

    Ta'eta'e po'o ta'ei so'oga ma fa'a'au

  • Q.

    Pulu

  • Q.

    Maulu

  • Q.

    Manu'ese ma abrasion

  • Q.

    Alkalini

  • Q.

    Lanu samasama

Faitau atili