• Ufiufi tioata fala

O a Fa'agasolo Fa'asologa masani mo Fiber-reinforced Thermoplastic Composite?

O a Faiga Fa'asologa masani oFRTP?

O le la'asaga fa'atekonolosi autu i le suiga o mea mata'utia i totonu o mea fa'apipi'i fiberglass o le fa'asologa lea, o le fa'avae ma le tulaga mo le atina'eina o lenei alamanuia. Faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi, ua vave ona atinaʻe le gaosiga o mea faʻapipiʻi, o nisi faiga faʻapipiʻi ua sili atu ona alualu i luma, ma ua aliaʻe auala fou. I le taimi nei, e sili atu i le 20 FRTP auala faʻapipiʻi ua faʻaaogaina lelei i le gaosiga o pisinisi. O lo'o i lalo se fa'amatalaga pu'upu'u i nisi o metotia fa'asolo e masani ona fa'aogaina ua filifilia mai nei metotia.

◆ fa'asu'iina tui

O le faʻaogaina o tui o le auala autu o le gaosiga o le FRTP, faʻatasi ai ma se talafaasolopito umi ma sili ona faʻaaogaina. O faʻamanuiaga o se taamilosaga puupuu, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi, maualuga le saʻo o oloa, o mea faʻalavelave faʻatasi ma faʻapipiʻi e mafai ona fausia i le taimi e tasi, e tele oloa e mafai ona gaosia i le tasi limu, ma maualuga le gaosiga. e maualuga atu meafaitino ma manaoga lelei mo molds. E tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei o le atinaʻeina o tekinolosi, o le maualuga o le mamafa o se mea faʻapipiʻi tui e 5 kilokalama, ma le mamafa maualalo o le 1 g. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o vaega faʻainisinia eseese, mea faufale, fale o meafale, masini eletise, vaega taʻavale, ma isi.

FTRP fa'atekonolosi fa'apipi'i o lo'o gaosia tele i vaega fa'avae ta'avale. I le taimi nei, o loʻo i ai le tele o mea faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi i fafo, e pei o ENGEL, ARBURG ma KraussMaffei, faʻapea foʻi ma tekinolosi faʻaonaponei i Saina.

Bole Plastics Machine ua fa'amalosia alava umimea tu'ufa'atasi faʻapipiʻi tuusaʻo (faʻafefiloi i luga ole laiga i luga ole laiga) LFT-D-IM o se mea e tuʻufaʻatasia ai le faʻaauauina o le gaosiga o le extruder ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi o le masini faʻapipiʻiina, ma faʻapipiʻiina e masaga sikulima. Tu'i sa'o i totonu o le limu e ausia ai le tele o faiga ma le tele o mea i le taimi e tasi, fa'aitiitia le fa'aaogaina o le malosi, fa'aleleia le lelei, fa'aitiitia le fa'aleagaina o mea, ma fa'aleleia le fa'atinoga o oloa. O lenei tekinolosi e fa'aaogaina lautele i ta'avale, mea faigaluega fale, malosi fou, felauaiga nofoaafi, va'alele ma mea tau eletise.

lQDPJxa6KHYeouPNAYrNBDiwnHzMK7vjnj4DMhFSP0AFAA_1080_394

ARBURG masini faʻapipiʻi tui eletise ALLROUNDER 820 S ua sili ona lelei mo le faʻapipiʻiina o le fiber direct compounding (FDC), faʻatasi ai ma le malosi faʻapipiʻi o le 4000kN ma se iunite tui o le 3200, faʻapipiʻiina i se faʻailoga faapitoa 70mm mo le gaosia o filo tioata uumi. O le FDC o se faiga mama lea e fafaga sa'o ai alava e oo atu i le 50 mm le umi i totonu o le vai liusuavai e ala i se fafaga itu e sosoo ma se tui tui, e iloga i le maualuga o le maua o meafaitino ma tau maualalo maualalo pe a faatusatusa i pellets fibre faapitoa e oo atu i le. 40%. O oloa na gaosia e le FDC process o se tekonolosi fou i le gaosiga o palasitika pisinisi, aemaise lava i fale taʻavale ma aerospace, e ala i le fetuunaʻi taʻitoʻatasi o le umi o le fiber tioata e ausia ai mea manaʻomia faaletino.

Ata 4
Ata 5

◆ fa'apipi'iina

Extrusion molding o se tasi o faiga sili ona faʻaaogaina i le gaosiga o oloa FRTP. O ona uiga autu o le faʻaauauina o le gaosiga o gaosiga, maualuga le gaosiga o le gaosiga, meafaigaluega faigofie ma faigofie-e-aʻoaʻoina tekinolosi. O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻagasologa e masani ona faʻaaogaina mo le gaosiga o oloa e pei o paipa, tootoo, ipu ma faʻamatalaga.

◆ fa'alili fa'afefe

O le faagasologa o le faʻafefeteina o le FRTP o le muamua faʻamafanafanaina le alava faifai pea (prepreg) impregnated i resin, ma afifi i luga o le mandrel, ma i le taimi lava e tasi e faaauau pea ona vevela e liusuavai ai le resini, ona faʻaogaina lea o le mamafa e faʻapipiʻi ai le prepreg layer e. fa'avae. A mae'a ona fa'apipi'i fa'apa'aga ma fa'amalulu, ona maua lea o se oloa tu'ufa'atasi tutusa. O le faagasologa e talafeagai mo le gaosiga o cylindrical ma spherical oloa ma reproducibility lelei ma mautu faatinoga.

◆ Malosi

O le faagasologa o le pultrusion o le fausia lea ma faʻamalosia le filo prepreg i lalo o le gaioiga o le traction, ma faʻaauau pea ona gaosia oloa gaogao ma faʻapitoa e le faʻatapulaʻaina le umi.

Afai e te manaʻomia ni faʻailoga umi, manifinifi faitotoa ma faamalama poʻo le faʻamalosia sima, o le taimi lenei mo le pultrusion. O alava o le pultrusion profile e fetaui lelei i le itu o le uta, ma faia ai le oloa maeʻa e sili ona lelei i tulaga o meafaitino ma le mamafa.

lQDPJxa6KHYeotrNAfTNA3ewUGS6-0uKIv0DMhFSQgCJAA_887_500

Siaki a matou ata faʻataʻitaʻiga ma isi tala fou e uiga i laʻau fiber glass GRECHO iinei.

@GRECHOFiberglass

So'o se tu'ufa'atasiga mana'omia e mafai ona fa'afeso'ota'i e le GRECHO e ausia ai lau tau lelei.

Whatsapp: +86 18677188374
Imeli: info@grechofiberglass.com
Telefoni: +86-0771-2567879
Mob.: +86-18677188374
Upega tafa'ilagi:www.grechofiberglass.com


Taimi meli: Tes-28-2021